top
Print side E-mail side 

Salg af virksomheden

Den rette køber er måske en helt anden, end den, du tror!

Hos TransaktionsKompagniet følger vi en 4 trins proces, når virksomheden skal sælges.

ANALYSE.

Vi starter med at lære virksomhedens DNA at kende. Historie, nøgletal, ejerkreds, medarbejdere, marked, branche etc. Vi udarbejder præsentationsmateriale, som kort og præcist indeholder nøjagtig det, vi ved køberne er interesserede i. Vi foretrækker 3-5 sider relevant information skrevet på læsevenligt dansk, hvor til kan lægges bilag relevante for revisorer, advokater etc. frem for 50 siders prospekter fyldt med engelske fagudtryk. Uddybende materiale til interesserede købere kan efter nærmere aftale (herunder underskrift af hemmeligholdelsesaftale) udleveres.

SØGEPROCES.

Når materiale er godkendt af sælger, sørger vi for at materialet kommer alle relevante parter til rådighed. Vi bruger online portaler, erhvervsdatabaser og andre medier, hvis nødvendigt. Oveni aktiverer vi vores store, brede netværk for at sikre, at så mange som muligt forholder sig til virksomheden. I sidste ende handler det om at finde det rigtige match.

TRANSAKTION.

Når køber og sælger mødes, er det TransaktionsKompagniets rolle at styre forhandlingerne og sikre, at alle forhold afdækkes og intet tabes på gulvet. Vi sørger for, at alle forhold tages med i forløbet, så alle parter bliver tilfredse. På trods af denne koordinerende rolle, er vi altid sælgers mand! - Vi sikrer at der er den fornødne fremdrift i processen, og sørger for udveksling af matriale mellem køber og sælger.

AFSLUTNING.

Når aftalen er indgået, går selve transaktionen i gang. Vi har både advokat og revisor ressourcer og sikrer, at transaktionen gennemføres korrekt med så lille et tidsforbrug som muligt. Vi bistår under Due Diligence og kan også medvirke til at skaffe finanseringen på plads. 

Skal vi sælge din virksomhed? Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende snak herom. Du kan også udfylde spørgeskema, så vender vi tilbage til dig.

TransaktionsKompagniet ApS
Lyngebækgårds Allé
DK -2990 Nivå 
+45 7022 1711
 
   

© 2024 TransaktionsKompagniet ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3