top
Print side E-mail side 

Købsprocessen

KØB.

Transaktionskompagniet er din udvidede søgemaskine!

Det er tidskrævende at lede efter virksomheder til opkøb, og hvor skal man egentlig lede?

Måske er ønsket om at købe afstedkommet af udarbejdelsen af en ny strategi, måske skyldes det en investors ønske om at vokse inden for et område?

Hvordan identificerer man et egnet opkøb? Det er naturligvis oplagt at se på den ønskede branche og finde emner, som på udvalgte parametre scorer højt, men erfaringsmæssigt gemmer der sig også overraskende mulige emner hos andre, f.eks underleverandører og producenter.

Uanset årsagen,  ligger der et stort arbejde i at konvertere ønsker og krav fra købers side til oplæg til relevante opkøbsemner. Udover tidsforbruget kan det også være en fordel i forhandlingerne at køber først støder til, når de indledende øvelser er vel overstået.

I TransaktionsKompagniet har vi kontakt til flere brancher gennem et bredt, aktivt og professionelt netværk. Vi følger med nysgerrighed med, når et succesrigt opkøb sker i en branche og det modsatte!

Vi ved hvordan man tager første kontakt og vi evner at vurdere, om matchet er interessant både hvad angår hårde og bløde værdier.

Og vi sikrer, at du ikke betaler for meget for nyerhvervelsen.

Skal vi hjælpe dig med at købe en ny virksomhed? Kontakt os, hvis du ønsker en uforpligtende snak herom.

TransaktionsKompagniet ApS
Lyngebækgårds Allé
DK -2990 Nivå 
+45 7022 1711
 
  



 

© 2024 TransaktionsKompagniet ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3