top
Print side E-mail side 

Honorar

Vi tager gerne risikoen…

Kan vi garantere, at vi opnår et vist resultat? Hvor lang tid tager det egentlig at rådgive omkring køb eller salg? Hvis det var let at estimere udfald og tidsforbrug i forbindelse med køb og salg af virksomhed, så ville det også være let at give et fast tilbud. Sandheden er imidlertid, at den optimale handel i stor grad handler om timing, viden, erfaring og nytænkning, og det kræver at de to parter er klar.

Med andre ord finder vi det ikke rimeligt at gøre det op i timer alene.

I Transaktionskompagniet finder vi det til gengæld rimeligt, at betaling til rådgivere som os er afhængig af hvilken værdi vi skaber. Vi ved, at salg af en virksomhed er en stor beslutning og til tider en langvarig proces. Det sidste der er brug for er flere faste omkostninger.

Vi tilbyder derfor et samarbejde på succes-fee, således at vi honoreres som en procentdel af målopfyldelse.  Det synes vi er mest fair for alle.

Hvis vores kunder fortrækker en  fast prisaftale eller hvis opgavens omfang er af en sådan karakter, at det egner sig bedst, laver vi naturligvis også gerne et fast tilbud på vores honora, eller helt enkelt, afregner vores assistance efter den tid vi anvender.

Skal vi hjælpe dig med køb, salg, vurdering, omkostningsoptimering eller andet? Kontakt os på telefon, 45 7022 1711 eller udfyld vedlagte spørgeskema, så vender vi tilbage til dig.

TransaktionsKompagniet ApS
Lyngebækgårds Allé
DK -2990 Nivå 
+45 7022 1711
 
   

© 2024 TransaktionsKompagniet ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3